Megközelíthetőség

1039 Budapest Pünkösdfürdő u. 48/B

GET IN TOUCH


Shop


Termékkategóriák

Kosár

Brazilia Fazenda Lagoa

1,980Ft

Származás
Kézzel szedett és egyedileg válogatott Brazil kávé. Brazília délkeleti részén a Minas Gerais hegyekben 950 és 1200 m közötti magasságban található a „Fazenda Lagoa” farm, amely az egyik legjobban termő, hagyományos kávéültetvények közé tartozik. A farm egyike a világ híres kávéültetvényeinek. Az ültetvényt egy 660 hektáros esőerdő veszi körül, mely nagymacskáknak és több száz madárnak ad otthont. Évente 8000-12000 zsák (60 kg-os) kávét termesztenek.

Íz világ
Ez a kávéfajta kiváló minősítéssel büszkélkedhet, ami kimondottan a brazil-ínyenceknek lehet kedvére való. Aromája a csokoládéra emlékeztet, ami édes lágysággal és hosszan tartó utóízzel párosul.

Erősség: 1
100% arabica

Kiszerelés:
250 g

SZEMES KÁVÉ, DE KÉRÉSRE ŐRÖLJÜK IS!
(RENDELÉSNÉL KÉRJÜK JELEZNI!)

Leírás

A Brazilia Fazenda Lagoa kézzel szedett és egyedileg válogatott Brazil kávé különlegesség, amely a Brazília délkeleti részén a Minas Gerais hegyekben 950 és 1200 m közötti magasságban található „Fazenda Lagoa” farm büszkesége, amely az egyik legjobban termő, hagyományos kávéültetvények közé tartozik.

A farm egyike a világ híres kávéültetvényeinek. Az ültetvényt egy 660 hektáros esőerdő veszi körül, mely nagymacskáknak és több száz madárnak ad otthont. Évente 8000-12000 zsák (60 kg-os) kávét termesztenek. Ez a kávéfajta kiváló minősítéssel büszkélkedhet, ami kimondottan a brazil-ínyenceknek lehet kedvére való. Aromája a csokoládéra emlékeztet, ami édes lágysággal és hosszan tartó utóízzel párosul.

Additional information

Tömeg 250 g