Megközelíthetőség

1039 Budapest Pünkösdfürdő u. 48/B

GET IN TOUCH


Shop


Termékkategóriák

Kosár

Costa Rica Tarrazu

2,180Ft

Származás
Tarrazu, Costa Rica legszámottevőbb termőterülete a fővárostól, San José-tól délre található.
Amikor Kolombusz Kristóf felfedezte Costa Ricát, még nem voltak kávécserjék az országban. Az első növényeket 250 évvel ezelőtt ültették el, melyeket Kubából hoztak. Hamisíthatatlan kávé-nemzetként Costa Rica volt az első közép-amerikai ország, amely tudományos innovációkat és mezőgazdasági technológiákat alkalmazott, amelyek aztán követendő példává váltak a kávétermesztést és a feldolgozást illetően.

Íz világ
Aromás, savanykás, enyhe füstös íz, kevéssé testes kávé. A Tarrazu kávét a jól megkülönböztethető aromája és karaktere tette világ egyik legjobb fajtájává.

Erősség: 2
100% arabica

Kiszerelés:
250 g

SZEMES KÁVÉ, DE KÉRÉSRE ŐRÖLJÜK IS!
(RENDELÉSNÉL KÉRJÜK JELEZNI!)

Leírás

Tarrazu, Costa Rica legszámottevőbb termőterülete a fővárostól, San José-tól délre található, ami a híres Costa Rica Tarrazu kávé termőföldje.

Amikor Kolombusz Kristóf felfedezte Costa Ricát, még nem voltak kávécserjék az országban. Az első növényeket 250 évvel ezelőtt ültették el, melyeket Kubából hoztak. Hamisíthatatlan kávé-nemzetként Costa Rica volt az első közép-amerikai ország, amely tudományos innovációkat és mezőgazdasági technológiákat alkalmazott, amelyek aztán követendő példává váltak a kávétermesztést és a feldolgozást illetően. Aromás, savanykás, enyhe füstös íz, kevéssé testes kávé. A Tarrazu kávét a jól megkülönböztethető aromája és karaktere tette világ egyik legjobb fajtájává.

Additional information

Tömeg 250 g

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Costa Rica Tarrazu” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.